Zoeken
  • hanslambrechts

NIEUWE SINGLE: 'VOEL DE BEAT'

David Vandyck heeft een nieuwe single! ‘Voel de beat’ is een nieuw ijzersterk nummer: een hedendaagse, frisse, dansbare zomersong. Het lied is bovendien eigen werk want David schreef zelf de tekst. De muziek schreef hij samen met Vincent Pierins en Patrick Hamilton, die tevens ook zijn vaste producer is.

David blikt met een grote glimlach terug op 2015: een bijzonder succesvol album, een uitverkochte concertreeks, een gouden plaat voor het album ‘Dichtbij’, een loftrompet tijdens het Gala Van Het Vlaamse Lied voor ‘beste videoclip 2015’ voor ‘Vergeet Barbara’ en als kers op de taart eigen geschreven liedjes in twee verschillende Vlaamse kaskrakers in de bioscoop: ‘D’Ardennen’ en ‘Wat mannen willen’.

David: 'Door het grote succes van mijn album ‘David Vandyck zingt Will Tura’, had ik ruim de tijd om nieuwe songs voor mezelf te schrijven. Ik vind het leuk om mezelf uit te dagen en te hernieuwen. Ik denk dat ik in mijn opzet ben geslaagd. ‘Voel De Beat’ is vernieuwend, trendy en fris.'

Ook de clip van David’s nieuwe single is een ‘specialleke’ geworden! David: ‘We draaiden een videoclip met 'Miss België 2000' Joke Van de Velde. Er zijn minder plezante dingen in het leven! Deze clip was een eerste kennismaking met elkaar, maar het klikte meteen. Het resultaat kan je vanaf nu bewonderen!’

53 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.