Zoeken

NIEUWE SINGLE: 'VOEL DE BEAT'

David Vandyck heeft een nieuwe single! ‘Voel de beat’ is een nieuw ijzersterk nummer: een hedendaagse, frisse, dansbare zomersong. Het lied is bovendien eigen werk want David schreef zelf de tekst. De muziek schreef hij samen met Vincent Pierins en Patrick Hamilton, die tevens ook zijn vaste producer is.

David blikt met een grote glimlach terug op 2015: een bijzonder succesvol album, een uitverkochte concertreeks, een gouden plaat voor het album ‘Dichtbij’, een loftrompet tijdens het Gala Van Het Vlaamse Lied voor ‘beste videoclip 2015’ voor ‘Vergeet Barbara’ en als kers op de taart eigen geschreven liedjes in twee verschillende Vlaamse kaskrakers in de bioscoop: ‘D’Ardennen’ en ‘Wat mannen willen’.

David: 'Door het grote succes van mijn album ‘David Vandyck zingt Will Tura’, had ik ruim de tijd om nieuwe songs voor mezelf te schrijven. Ik vind het leuk om mezelf uit te dagen en te hernieuwen. Ik denk dat ik in mijn opzet ben geslaagd. ‘Voel De Beat’ is vernieuwend, trendy en fris.'

Ook de clip van David’s nieuwe single is een ‘specialleke’ geworden! David: ‘We draaiden een videoclip met 'Miss België 2000' Joke Van de Velde. Er zijn minder plezante dingen in het leven! Deze clip was een eerste kennismaking met elkaar, maar het klikte meteen. Het resultaat kan je vanaf nu bewonderen!’

55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven