Zoeken
  • hanslambrechts

MIS DIT UNIEKE CONCERT NIET: DAVID VANDYCK PUUR - '10 JAAR' JUBILEUMCONCERT

David Vandyck startte zijn carrière in 2006. Zijn echte doorbraak kwam er in 2011. Daarna scoorde hij de ene hit na de andere. Tijdens dit jubileum concert krijgt het publiek David Vandyck in de 'puur'ste en eerlijkste vorm te zien en worden tal van vragen beantwoord. Welke zijn nu Davids favoriete liedjes uit eigen repertoire? Door welke nationale en internationale helden werd hij beïnvloed? Het concert 'David Vandyck PUUR', dat diezelfde avond ook op live DVD en CD wordt opgenomen, wordt een show vol leuke muzikale verrassingen onder begeleiding van een uitgebreid orkest.

Datum: zaterdag 4 juni 2016 - David Vandyck Puur - 10 jaar - Jubileumconcert Uur: 20u30 Locatie: Theater Elckerlyc - Antwerpen Tickets: www.boekjeticket.be

14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.