Zoeken

MIS DIT UNIEKE CONCERT NIET: DAVID VANDYCK PUUR - '10 JAAR' JUBILEUMCONCERT

David Vandyck startte zijn carrière in 2006. Zijn echte doorbraak kwam er in 2011. Daarna scoorde hij de ene hit na de andere. Tijdens dit jubileum concert krijgt het publiek David Vandyck in de 'puur'ste en eerlijkste vorm te zien en worden tal van vragen beantwoord. Welke zijn nu Davids favoriete liedjes uit eigen repertoire? Door welke nationale en internationale helden werd hij beïnvloed? Het concert 'David Vandyck PUUR', dat diezelfde avond ook op live DVD en CD wordt opgenomen, wordt een show vol leuke muzikale verrassingen onder begeleiding van een uitgebreid orkest.

Datum: zaterdag 4 juni 2016 - David Vandyck Puur - 10 jaar - Jubileumconcert Uur: 20u30 Locatie: Theater Elckerlyc - Antwerpen Tickets: www.boekjeticket.be

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven